Ristipistotapaaminen / Cross Stitch meeting

Vietimme tänään ristipistotapaamista meillä Kirsin, Katrin, Irmelin, Soilen ja Maaritin kanssa. Päivä vierähti taas niin nopeasti mukavassa seurassa. Kiitos ihanista tuliaisista! Maarit oli pistellyt koristeen kissa-aiheisiin saksiin, Irmeliltä oli kaunis rasia ja Kirsi oli tehnyt kivan puutarha-aiheisen taulun. Lisäksi sain herkkuja ja ristipistotarvikkeita. Tässä vähän kuvia tuliaisista sekä eilen ostamistani preeriaruusuista.

We had our local cross stitch meeting today at my home. It was so nice to meet Kirsi, Katri, Irmeli, Soile and Maarit. And look at, what I got from them!

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

6 Responses to Ristipistotapaaminen / Cross Stitch meeting

 1. Virpi says:

  Ihania lahjoja =D Ristipistotapaamiset ovat kyllä aina ihan huippu kivaa ajanvietettä!

 2. Onpas suloisia lahjuksia, ja kyllä on komiat kukat!

 3. Sini Helmi says:

  Olet kyllä saanut tavattoman ihania lahjoja!!! Oli teillä varmasti mukava päivä! Joku istu kokouksessa ja joku samaan aikaan nautti pistelyistä ja ihanasta seurasta… no, kaikkea ei voi saada ja välillä tuo työ on laitettava etusijalle…

  Löysin tänää Hesan reissulla aikas ihanan pistelylehden Akateemisesta, et kyl minullakin jotain mukavaa oli, kun sain selata sitä kotimatkalla :)

 4. Eila says:

  No voi miten ihania pistelyitä ja lahjoja kaikki! Olipa teillä kivat oltavat:mukavaa tekemistä hyvässä seurassa. Voi kun voisin pitää tuollaisen, mutta lähin tosiharrastaja taitaa asua 6o km:n päässä eikä muista ole tietoa.
  Kello ei ole vielä kuuttakaan aamulla ja minä täällä…heräsin neljän, viiden maissa. Kipeänä ollessani, minua nukuttaa aina tosi huonosti:(

 5. Ulla says:

  Oi kun ihania tuliaisia ja kukkasia. Ovatko preeria ruusut kestäviä maljakossa?

 6. Ninnu says:

  Hienot kisusakset! En olekaan ennen nähnyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *