Kissojen hoitaja / Gardienne de Chats

Tralalan malleissa on kyllä kauniit värit. Ja niin on tässäkin Gardienne de Chats -mallissa. Tämä on yhdestoista valmistunut ristipistohassutus. Kesken on vielä (tai enää) Sarah Street Faithfullness, Family Sampler, Winter box ja Solo the cat (jouluvanukasmalli). Kehystin tämän Ikean kehyksillä.

There are so beautiful colors in Tralala’s designs. Like in this Gardienne de Chats -design. This is my eleventh finished Crazy Cross Stitch Challenge work. There are still Sarah Street Faithfullnes, Family Sampler, Winter box and Solo the cat (Christmas pudding) to go. The frame is from Ikea.

This entry was posted in Crazy January Challenge 2011, Cross stitches, Finished 2011, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot, Tralala, Valmiit 2011. Bookmark the permalink.

12 Responses to Kissojen hoitaja / Gardienne de Chats

 1. Hannaliini says:

  Tosi suloinen!

 2. Virpi says:

  No on tosissaan kivat värit. Hyvin sulla noi hassutukset edenny, mulla vasta kaksi työtä valmiina…. Noh, loppuvuonna voin sitte tempasta!

 3. mouse says:

  ohh lovely :) the frame finishes it of lovely :) ooo you are doing well on the challenge pieces … off to go and get my needle flying heheheh love mouse xxx

 4. Eila says:

  Tässä mallissa on tosiaan erityisen viehkot värit, ihana!
  Kiitos vinkistä kahvipistelyyn! Sepä tuleekin sitten olemaan minun ensimmäinen Tralalaan -työ (joskus kesällä, kunhan tilaan seuraavan kerran), eihän sitä ole pakko purkkiin kiinnittää, etsin paikan sille kahvinkeittimen lähistöltä.

 5. Lumiruusu says:

  Hieno Neiti ja Kissat on yksi mun suosikki Tralalan-malleista.
  Niin kaunis työ ja hienosti sopii nuo valkoiset kehykset..
  Vaaleanpunaiset kukat maljakossaan on niin ihanat :)

 6. Irmeli says:

  Kiva malli ja ihanan utuiset värit tosiaan. Upeasti olet edennyt hassutustöissä, intoa loppujen pistelyyn :). Kiitos myös lauantaisesta, makoisista tarjoiluista ja mukavasta seurasta. Aina on niin piristävää tavata.

 7. No on kyllä kauniin värinen, totta!
  Pitäis varmaan nyt onnitella sinua hyvästä Hassutusten vaiheesta. Mutta vähän käy kateeksi. Mulla on ihan muut ollu mielessä kuin Hassutukset, mutta kai nekin taas joskus, ja pikkuhiljaa…

 8. Lennu says:

  Ihana työ, tämä on kyllä tosi nätti ja täytyy ehdottomasti joskus pistellä… Onnea hassutuksista, minäkin olen jo päättänyt, että kohta alan niitä tekemään oikeasti valmiiksi :)

 9. Mari says:

  Kiva nähdä tämä valmiina, upeat värit kertakaikkiaan. Hyvällä mallilla on sun hassutukset, kyllä se on enää kun on viisi kesken. Laskin juuri että mulla on viisi valmiina, 10 to go. Mutta nyt on aikaa :)

 10. Elisabetta says:

  Really beautiful I’ve stitched 4 or 5 Tralala ladies and now I can’t stitch them anymore!!!! In Italy it is raining for a week :(

 11. elena says:

  Really gorgeous, congrats Sari!
  Elena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *