Winter box ja arpajaisvoitto / Winter box and lottery win

Ristipistohassutus numero 13/15 on nyt pistelty, mutta vielä on kova työ, että siitä saa koottua rasian. Reunan ristipistot ovat yhdellä yhden yli. Aluksi tuntui tosi hankalalta, mutta pikkuhiljaa siihenkin tottui ja rupesi tulosta syntymään vähän nopeammin. Mukana vielä vanha kuva rasian kansipistelystä.

I have now stitched my Crazy Januray Cross Stitch Challenge number 13/15, but there is still lot’s of work to make a box. The sides of box are stitched one over one. There is still an old photo of the cover.

Voitin Kirsin ja Emman nukkisblogissa arvonnan. En edes muistanut osallistuneeni, kun Kirsiltä tuli tekstari, että olen voittanut – iloinen yllätys siis :) Palkinnoksi sain suloisen broderiekyltin ja ihanaa kissakangasta. Tuo kissakankaan alla näkyvä kangas on meidän uusista makuuhuoneen verhoista jäänyttä kangasta. Luulenpa, että teen näistä pari koristetyynyä makuuhuoneeseen, kun värit sopivat niin hienosti yhteen.

I won a lottery in Kirsi’s & Emma’s blog. I got this cute broderie sign and lovely cat fabric. The fabric fits so well to our cartoons – so I think that I am going to sew some pillows from these fabrics.

This entry was posted in Crazy January Challenge 2011, Cross stitches, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot, Victoria Sampler. Bookmark the permalink.

6 Responses to Winter box ja arpajaisvoitto / Winter box and lottery win

 1. Edit says:

  This box is going to be beautiful!!! And the cat fabric is so great! I like very much fabrics that are special, like this one. Always buy a bit when I see some, but then sometimes it sits in my fabric box for a long time waiting for the right project :)

 2. Lumiruusu says:

  Olet tehnyt tuon kanssa kyllä tosi kovan työn…
  mutta on se kyllä niin tosi ihana että kannatti ahertaa pikkuisia pistoja!!
  Tämä projektisi on ihan mun suosikkeja kaikista hassutustöistä joita blogeissa on.. :) :)
  Suloinen ja hienon värinen Kisu !

  Onnea voittajalle ,palkinto olikin sitten kiva yllätys !!

 3. Maria says:

  Oikein kaunis tuo pistelysi!
  Onnea, hieno palkinto!

 4. Irmeli says:

  No on noissa kirjaimissa ollut sihrustamista, mutta varmasti vaivan arvoista, niin kaunis tulee tuosta rasiasta.
  Onnittelut voittajalle :).

 5. Virpi says:

  Aivan mielettömän ihana rasia tulossa! Työläs varmasti, kovati kiinnostaa nähdä lopputulos. Kauniit värit pistelyissä. Baskeri on myös upea ja sopii hyvin sinulle!

 6. Ihana pistelytyö. Onnea kivasta voitosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *