Kevätkeijun terveiset / Spring exchange

Sain tänään Kevätkeijulta ihastuttavan kirsikankukansävyisen paketin. Pistelynä oli kaunis tyyny”pötkylä”. Malli on Kevätkeijun mukaan osa Isa V:n “Bienvenue Printemps” -mallista. Viimeistely on tosi söpö ja karkkimainen :) Vaaleanpunainen liina ja tyyny sopivat tosi kivasti vaaleanpunasävyisten koriste-esineitten hyllylle. Oletkohan Kevätkeiju käynyt meillä tutkimassa sisustustamme?? Ristipistoaiheinen lahja paketissa on Jardin Privén “Carrés du Printemps”. Tykkään tästä mallista tosi paljon – niin ihanat värit ja kaunis malli muutenkin. Vielä keväiset Marimekko-servetitkin oli Kevätkeijuni pakettiin laittanut. Kukkakeijukortti on tosi keväinen ja kaunis. Kiitos!!

I got this lovely exchange package today. Gorgeous pillow (“Bienvenue Printemps”) and lovely design “Carrés du Printemps” from Jardin Privé. I also got nice tablecloth and serviettes. Thank you my secret friend!Viime aikoina blogiini on tullut valtava roskapostivirta, joten lisäsin kommentointilomakkeelle roskapostisuodattimen. Koulutukseltani kun olen matematiikan opettaja, niin mikäpä sopisi paremmin kuin matematiikka-aiheinen suodatin. Saatte siis vähän harjoitella yhteen- ja vähennyslaskua, jos haluatte jättää kommenttia. Ja kommentithan ovat tosi mukavia, joten toivottavasti haluatte :)

I have got lot’s of spam comments lately, so I added spam filter to comment form. I have studied mathematics at university, so I like this mathematics filter very much :)

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

4 Responses to Kevätkeijun terveiset / Spring exchange

 1. Maria says:

  Kiva paketti! Ihanaa vaaleanpunaista:). Ja niin keväistä.
  Heh, hauska juttu tuo kommenttien vahvistaminen. Mitäs näin kieltenope vois keksiä;).

 2. Eila says:

  Ihana paketti sinullakin, vaaleanpunainen on niin viehkoa että!
  Mukavaa minilomaa sinulle!
  Just ja just taidan selvittää tuon matemaattisen tehtävän;)

 3. Mari says:

  Mä en sitten välttämättä pysty aina kommentoimaan jos tulee joku vaikee :).

  Ihana kevätkeiju sulla on käynyt, tosi suloinen pistely.

 4. francesca says:

  bellissimo!!! anche con le perline rosa!!!
  fortunata!
  baci
  francesca

  Really beautiful!!! also with pink beads! You are a lucky girl!!
  kisses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *