Terveisiä Sisiliasta / Greetings from Sicily / Saluti dalla Sicilia

Olimme kaksi viikkoa aurinkoisessa ja lämpimässä Sisiliassa. Kirjoittelen tarkemman koosteen, kunhan olemme saaneet kahlattua valokuvat kunnolla läpi. Mutta tähän alkuun kissapäivitys. Majapaikassamme Casale Praiassa oli suloinen kissa Polly ja hyvin ihmisrakas ja herttainen koira Branca. Tässä kuvia Pollysta ja Brancasta.

We stayed two weeks in sunny and warm Sicily. What a nice journey! I will write more, when we have watched all the photos we took but first some cat photos. We lived in a nice Bed and Breakfast place Casale Praia. They have lovely cat called Polly and nice dog called Branca.

Tässä vielä muutama kuva Letojannissa, Taorminassa, Forza d’Agròssa ja Palermossa tapaamistamme kissoista.

And here some photos about cats in Letojanni, Taormina, Forza d’Agrò and Palermo.

This entry was posted in Italia, Italy. Bookmark the permalink.

9 Responses to Terveisiä Sisiliasta / Greetings from Sicily / Saluti dalla Sicilia

 1. Ninnu says:

  Ihanat kaverukset (Polly ja Branca) ja niin kauniita kuvia! Tervetuloa takaisin kotoSuomeen! :) Matkanne oli varmasti upea.

 2. Eila says:

  Olenkin monta kertaa ajatellut sinua ja matkaanne!! Ihanat kissakuvat, nyt innolla jäädään odottelemaan matkakertomusta! Kävin jo tuon linkin takana joka vei majapaikkaanne, vaikutti tosi mukavalta paikalta.

 3. Irmeli says:

  Tervetuloa takaisin :), monta kissaystävää olet tavannut matkalla ja ihanalta kaverilta näyttää Brancakin. Minäkin kurkkasin linkin taakse, upeissa maisemissa lomailitte. Ensi viikolla jo tavataankin, mukava kuulla sitten tarkemmin matkastanne.
  Mukavaa viikonloppua!

 4. Mari says:

  Voi miten söpöjä kisuja! Matkakertomusta odotellessa, Italian kuume on tosi iso just nyt :)

 5. Lumiruusu says:

  Tervetuoa keväiseen koti-Suomeen !
  :)

  Aivan oikeanlaisia “nähtävyyksiä” oletkin kuvannut.
  Mustavalkoinen kissa ja pelargonit olisi hieno vaikka “photo-stitch” kuvaksi,eikös olisikn hieno rp.malli ! ?

  Kiitos näistä hellyyttävistä kissakuvista !! :)

 6. Ciacy says:

  Ihanaa kun minàkin lòysin tànne blogiisi. Oon yrittànyt klikkailla tuota sun nimeà kommenteissasi, mutta ei siità avautunut sun blogi (eikà kenenkààn muunkaan). Muutaman mutkan kautta tànne nyt silti pààsin ja aivan ihana blogihan tààllà on :D Tosi kauniita kirjontatòità (onkohan ne edes sen nimisià?). Tààllà tuollaista tekniikkaa harjoitetaan, samaten kuin virkkausta (làhinnà liinoja ja tauluja), mutta muu kàsityò on aika historiaa, valitettavasti. Itse en ole kirjontaa vielà kokeillutkaan…en jotenkin ole uskaltanut aloittaa….ehkà minàkin joku pàivà. Hyvàà viikonloppua :D

 7. Hannaliini says:

  Ihania kuvia!!! Matkakertomusta odotellaan täälläkin kovasti!

 8. Sinähän oikein keräilit kissoja siellä :). Suloisia!

 9. Lennu says:

  Voi hyvänen aika mitä ihanuuksia! Tosi kauniita kissoja, kiitos kun laitoit kuvia nähtäväksi. Ihania ovat myös muut reissukuvasi, kylläpä siellä on kaunista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *