Vuodenaikavaihto Maijalta / Seasonal exchange from Maija

Maija elikkä rouva Lumiruusu oli pakettieni lähettäjä. Aivan ihania paketteja Maija on minulle vuoden mittaan koonnut ja tämä syyspaketti jatkoi samalla linjalla. Oravakortti on tosi kaunis ja oravapistely (Mango Pratiquen kirjasta “Biscornut ja neulatyynyt”) on mitä ihanin. Niin kauniit värit ja kiva ryppynauhareunus. Victoria Samplerin mallit ovat suosikkejani ja tämä “Autumn Garden Sampler” on oikein mieluinen. Paketissa oli vielä kissa-rintamerkki (söötti) ja aina niin tarpeellisia nauhoja viimeistelyjä varten. Ja olipa vielä suklaatakin, nam :) Kiitos Maija todella paljon paketeista. Osasit koota juuri minulle sopivia paketteja!

I have got packages from Maija. I have really enjoyed of her gifts. Here is the autumn exchange. She had stitched really nice pinkeep (the design is from Mango Pratique) and made lovely squirrel card. There was also nice “Autumn Garden Sampler” from Victoria Sampler, chocolate, ribbons and cat button. What a lovely package. Thank you Maija!!

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

6 Responses to Vuodenaikavaihto Maijalta / Seasonal exchange from Maija

 1. Lumiruusu says:

  Mukava kuulla että tykkäsit vaihto-paketeistani :)

  Sinulle oli mukava pistellä ja koska tykkäät myös laillani Victoria Sampler-malleista uskalsin tehdä koristeellisia viimeistelyjä :)

 2. Eila says:

  Maija jos kuka osaa koota ihastuttavia paketteja! Tosi soma oravapistely!
  Olin huono arvailemaan salaisia ystäviä, mutta Maijan sinulle lähettämät paketit kyllä tunnistin:)

 3. Virpi says:

  Maijalla on kyllä silmää kehitellä mitä ihanimpia lopputuloksia.

 4. Irmeli says:

  Suloiset oravat niin kortissa kuin pistelyssä ja mikä ihana malli pisteltäväksi.

 5. Edit says:

  What a lovely exchange package, sure you were happy to open it and find all these lovely goodies inside. I love very much seasonal exchanges, because later it is so nice to decorate our home with nice things received from good friends.

  Have a great weekend,
  Edit

 6. Oi, miten ihanan kauniin syksynsävyinen vaihtopaketti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *