Vuodenaikavaihto Kirsille / Seasonal exchange for Kirsi

Vuodenaikaystäväni oli Kirsi. Kirsille oli kiva keksiä vaihtopistelyitä ja muita lahjoja, kun tunnen hänen makunsa aika hyvin. Kuvat, joissa näkyy koko paketin sisältö ovat Kirsin blogista lainattuja.

My exchange friend was Kirsi. It was nice to stitch and send her gifts, because I know quite well, what are her favorite colours and things. Pictures of whole packages are from Kirsi’s blog.

Talvi
Kirsin talviväri on valkoinen. Talvi-osuuteen pistelin talvisen maiseman. Malli on Gazetten blogista. Viimeistelin pistelyn rasiaksi ja rasiaan sisälle laitoin talvella ja muulloinkin tarpeellisen heijastimen, jonka ostin Turun joulumyyjäisistä viime joulukuussa. Lisäksi paketissa oli vielä Waxing Moonin “Bring on the snow” -malli.

Winter
Kirsi’s winter colour is white. I stitched a winter landscape and finished it as a box. The design is from Gazette’s lovely blog. There was also a reflector and “Bring on the snow” -design from Waxing Moon in the package.

Kevät
Kirsin kevätväri on koivunlehdenvihreä. Keväällä pistelin pienen vihreäsävyisen puputaulun. Malli on Point de croix -lehden jostain numerosta (en löydä ko. lehteä juuri nyt). Mukaan laitoin vihreät tyynyliinat ja Waste canvas -kangasta, jotta Kirsi voi pistellä niihin jotakin. Nukkekotia varten ostin Presentosta peitto- ja tyynysetin.

Spring
Kirsi likes light green in the spring. I stitched her these little rabbits. The design is from the magazine “Point de croix” but I can’t find the issue just now… I also sent two green pillow cases, Waste canvas fabric and something for her doll house.

Kesä
Kesäväreinä Kirsillä ovat turkoosi ja vedenvihreä. Kesäosuuteen ompelin laukun turkoosinsävyisistä kankaista. Laukun malli on kirjasta “Quilting In No Time” ja pisteltyjen sudenkorentojen malli on Cross Stitch Happy -blogista. Lankana käytin DMC:tä ja Kreinikin Blending filament -lankaa. Paketissa oli vielä mukana Silkweaverin turkoosinsävyistä kangasta ja Blending Filament -lankaa sekä ruotsinkielinen idealehti. “Quilting In No Time” on muuten aivan ihana kirja. Siinä on paljon kauniita tilkkutöitä ja selkeät ohjeet niiden tekemiseen.

Summer
At summer she likes turquoise and sea green. I sewed her a bag and stitched some dragonflies on it. The design of the dragonflies is from Cross Stitch Happy’s blog and the bag is from the book “Quilting In No Time” There was also Silkweaver’s fabric, Blending Filament -thread and Swedish idea magazine in the package. That “Quilting In No Time” is a really good book. There are lot’s of nice quilt works and good guides for finishing them.

Syksy
Syksyväreinä Kirsiä miellyttävät ruskan sävyt. Syksyn pistelynä tein pienen tyynyn. Ristipistomalli on Les grilles de Marysen “Couleurs d´automne”. Ristipistolahjana “Autumn is in the air” -malli ja muuna lahjana äitini kutomat villasukat ja pieniä punaisia omenoita Nallelaan.

Autumn
Kirsi likes autumn colours like brown and orange. I stitched her this little pillow. The design is Les Grilles de Maryse’s “Coulerus d’automne”. My mother knitted her socks and I also sent her “Autumn is in the air” design and little apples for doll house.

This entry was posted in Finished 2012, Ompelu, Ristipistot, Sewing, Valmiit 2012. Bookmark the permalink.

12 Responses to Vuodenaikavaihto Kirsille / Seasonal exchange for Kirsi

 1. Eila says:

  Enpäs sinuakaan tunnistanut, epäilin että olet Marin pari ja väliin jo että minun;)
  Kauniita paketit olet sinäkin koonnut, tuo kassi on upea!
  Oravatyynystä tuli nätti, suloisia ovat kevät pupuset ja talvimalli viimeistelyineen hieno!

 2. Lumiruusu says:

  Niin ajatuksella kootuja paketteja jokainen ja pistelyt kaikki ihan huippuja :)
  Kassin näin kesällä Kirsillä käydessä ja vielä hienommalta se näytti livenä !

 3. Kirsi says:

  Kiitos kirjoitetaan vielä tännekin :) Kaikki paketit olivat mieleisiä ja niistä saa nauttia pitkään. Täytyy tunnustaa, että ainakaan vielä en ole pistellyt tyynyliinoihin… syynä se, että en keksi mihin laitoin sen waste canvasin. Kyllä se jostain vastaan tulee vielä!
  Enpä minäkään keksinyt pariani. Jossain vaiheessa yritin, mutta sitten en viitsinyt, ajattelin että mennään jännityksellä loppuun asti.

 4. Virpi says:

  Tosi ihanat pistelyt ja paketit olet tehnyt.

 5. Hannaliini says:

  Ihania paketteja on Kirsi saanut! Tuo laukku on ihan valtavan kaunis!

 6. Hannaliini says:

  Täytyy vielä toiselle Italia-fanille kertoa, että ihastuin, kun löysin tällaisen asunnon, joka tosin oli varattu jo siihen aikaan, kun olisimme sen ensi kesänä halunneet vuokrata… No, ehkä joskus… http://www.ownersdirect.co.uk/italy/IT7706.htm

 7. Niinkuin jo johonkin kommentoinkin, hienosti ovat “kirsinoloisia” nämä vaihtopaketit :).

 8. Srinity says:

  Aivan ihania paketteja olet lähettänyt! Laukkufriikki tykkää laukusta varsinkin, todella hieno.

 9. famu says:

  Voi mitä kaikkea olet ehtinyt pistelemään kaiken muun pistelyn ohella.Ovat niiiiin kauniita!

 10. Katri says:

  Nää on kaikki niin valtavan hienoja paketteja, ja ihanat pistelyt mukana jokaisessa!

 11. Irmeli says:

  Ihanat paketit ihan jokainen. Melkein kaikki pistelyt taisinkin nähdä tekovaiheessa :) ja upeat viimeistelyt teit niihin.

 12. Lennu says:

  Aivan ihastuttavia paketteja olet kasannut, hienot pistelyt! Mukava on ollut seurata tätä vaihtoa blogeista :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *