Katariinanlaaksossa / At Katariinanlaakso

Jo toinen kirjoitus tälle viikonlopulle…
Another post for this weekend…

Ihastuin kesällä SeijaP:n blogissa näkemääni Wingspan-huiviin ja päätin tehdä oman Wingspanin Noro Silk Garden Sock -langasta. Lankaa piti menemän noin 100 grammaa. Puolivälissä huivia lanka oli loppu ja kävin ostamassa Friikasta lisää lankaa – pohdittiin Katrin kanssa, että käyttämäni lanka ei ollut samaa kuin ohjeessa, vaan vähän paksumpaa, joten tuo 100 grammaa ei sitten riittänyt. Kun toinen kerä oli mennyt ja huivi ei ollut läheskään valmis, rupesin tutkimaan, että voiko olla totta, että tähän menee niin paljon enemmän lankaa kuin ohjeessa oli kerrottu. Olin vähän muuttanut ohjetta, mutta eipä tästä hassumpi tullut muunneltunakaan… Päätin, että nyt saa kuitenkin riittää ja päättelin huivin.

Ohjeen mukaan piti jokaisessa kielekkeessä siirtyä 16 silmukkaa eteenpäin. Minä aloitin aina samasta kohtaa, jolloin joka kielekkeestä tuli isompi ja lankaa siis kului huomattavasti enemmän.

Valokuvat on otettu Turun Katariinanlaaksossa.

I was going to knit a Wingspan but I changed the design (actually accidentally) a bit. So here is my scarf. It is knitted of Noro Silk Garden Sock and photos are taken at Katariinanlaakso, the nature preservation area in Turku.

This entry was posted in Finished 2012, Huivi, Knitting, Neulonta, Scarf, Valmiit 2012. Bookmark the permalink.

9 Responses to Katariinanlaaksossa / At Katariinanlaakso

 1. Ninnu says:

  Upea huivi. Kuvattu juuri sille sopivassa ympäristössä.

 2. Mari says:

  Kaunis huivi, upeat värit ja muoto. Outin teerasia on suloinen ja hääpeiton tilkut myös. Voi sentään miten ihana projekti se olikaan

 3. Eila says:

  Kylläpä se on kauniinvärinen ja kiva tuli muunneltunakin, eipä ihme että lankaa meni enemmän:)

 4. Katselin jo tuolla fb:n puolella, että tosi ihana – upeat värit! Hee, olitko sinä rakentamassa siitä huivista ikiliikkujan ?:) No, isonahan se lämmittää vielä enemmän, ja laskeutuu kyllä kivasti. (Nyt oli paha laskutehtävä tuossa: -8=1. Ei tuommoista meinaa näin aamupäivästä osata…)

 5. famu says:

  Kaunis,aivan ihana! Eikä aivan tavallinen malli.

 6. Hepsi says:

  Kauniin värinen Wingspan!

 7. Irmeli says:

  Oi, miten kauniit värit ja mallikin on oikein sievä muunnoksineen :). Ihana tuli myös Outin teelaatikosta.

 8. Voi jestamandeera mitkä ihanat värit!

 9. Pirjo nurmi says:

  Oikein hienoa työtä, tuo wingspan huivi. Voisiko sinula saada siihen ohjeistusta, kun en mistään löydä ohjetta suomeksi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *