Joulukalenteri 1-4 / Advent calendar 1-4

Vaihdettiin tänäkin vuonna Marin kanssa joulukalenterit. Voi miten ihania lahjoja on tullut kalenterista. Ensimmäisenä päivänä sain punaisen sydänpaspiksen ja Tilda-koristeen. Toisena päivänä kaunis kori, liina, nauhaa ja mansikkakoriste. Kolmantena päivänä pienen pieniä tauluja ja neljäntenä päivänä eli tänään ihastuttava ristipistely. Petterikö siinä lähettää joulupostia. Tuskin maltan odottaa aamua, jolloin saan avata seuraavan paketin :)

I have lovely Advent calendar with Mari. On the first day I got nice heart frame and Tilda decoration. On the second day I got a little basket, table cloth, ribbon and strawberry decoration. On the third day ther were three little pictures for doll house and on the fourth day I got really nice stitching. Peter Rabbit is sending some Christmas cards… I can hardly wait for the morning

Paljastettakoon, että edellisen viestin huovutetut nallet ja keppihevoset tulevat nukkekoti-lelukauppaan. Sinne laitan myös Marilta kolmantena päivänä saamani pikkutaulut. Lelukaupasta kuvia vähän myöhemmin.

Minua on lahjottu joulukalenterin lisäksi muutenkin. Sain Jennimarilta ihanan paketin, jonka sai avata jo ennen joulua. En kuitenkaan laita ihan vielä kuvia paketista, jos vaikka Irmeli ja Maarit eivät ole omia pakettejaan vielä avanneet. Kiitos Jennimari!

This entry was posted in Cross stitches, Doll house, Faabeli, Joulu, Nukkekoti, Ristipistot. Bookmark the permalink.

4 Responses to Joulukalenteri 1-4 / Advent calendar 1-4

 1. Hannaliini says:

  Voi, mitä ihanuuksia kalenteristasi onkaan löytynyt!

 2. Mari says:

  On tämä niin ihanaa aikaa, niin kauniita lahjoja olen sinultakin saanut. Kiitos :)

 3. Lumiruusu says:

  Täälläkin rakkaiden rp-ystävien hemmottelu jatkuu !!
  Kaikki on niin kaunista ,kivaa ja ajatuksella tehtyä ja annettua ja
  Marin pistelemä Petteri kaniini on kyllä kans ihan huippu !
  Pakko jälleen todeta “Liian paljon hyvää on ihanaa “! Eikös!?

  :D :D

 4. Kirsi says:

  Ihania! Yksi kuvaava sana riittää kuvaamaan nuo kaikki, mutta pakko tietysti erikseen mainita tuo kortti… voi huokaus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *