Joulukalenteri 5-9 / Advent calendar 5-9

Pakettien avaus aamuisin on jatkunut. Viidentenä päivänä sain punasävyisiä tilkkuja, kuudentena päivänä pienen pyöreän pisteltävän liinan, seitsemäntenä päivänä ihanan väristä lankaa (väri Ho! Ho! Ho!), kahdeksantena päivänä kauniin puisen sydänkoristeen ja siilinauhaa. Ja tänä aamuna sain pikkuruisia peittoja tai mattoja lelukauppaan myyntiin. Kiitos Mari!

I have had lovely gifts to open these days. Fabrics, a little table cloth, lovely colored thread (color Ho! Ho! Ho!), heart decoration and some carpets to the dolls house. Thank you Mari!

Eilen vietimme Kirsin luona perinteisiä ristipistopikkujouluja suurella joukolla. Voi miten mukavaa oli nähdä vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia. Meillä oli myös pikkujoulupakettien vaihto ja minä sain Katrin tuoman paketin. Pitsipuola, lankaa, malli, kangasta ja mitä kaunein joulutyyny! Kiitos Katrille tonttuna toimimisesta :)

Yesterday we had Christmas party at Kirsi’s home. What a nice party!! I got this lovely package from Katri. Lace, thread, design, fabric and really lovely Christmas pillow!

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

5 Responses to Joulukalenteri 5-9 / Advent calendar 5-9

 1. Eila says:

  Kivoja kalenteriyllätyksiä ja tuo Katrilta saamasi joulutyyny on ihanaihana!! Muistelisin että tuo malli on ehkä ilmaismalli (tai ainakin joku tuontapainen )…tekisi hirveesti mieli tehdä kun on niin kaunis, mutta saattaapi aika loppua tälle joululle:(

 2. Marika says:

  Aivan ihana tuo tyyny ja koko lahja ! Oupsillakin oli eilen pikkujoulut mutta minä ikävästi flunssan kourissa ja kotona.

 3. Mari says:

  Teillä oli varmasti kiva päivä eilen, kiva lueskella mitä ootte puuhanneet :). Minäkin olin eilen tosi kipeenä ja vieläkin, mennyt vähän niinkuin hukkaan nyt tämä ohjelmaton viikonloppu.

  Ihana tyyny Katrilta.

 4. Lumiruusu says:

  Joulukalentereista löytyy aina vaan uusia ihanuuksia !
  Kivaa !
  Upean sävyinen tuo Ho,Ho,Ho ! lanka :D
  Ja hyvä nimikin sillä!

  Saamasi koristetyyny on tosiaan erityisen sievä ,kivasti epäsymmetrinen koristelu -toisessa reunassa pellavanauha ja toisessa pitsi ! Hyvä idea !

 5. Kirsi says:

  Kiva kun kävit! Lisäsin Jennimarin blogissani olleeseen vieraslistaan. Arvasin, että joku unohtuu! Mutta nyt on koko porukka toivottavasti siellä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *