Hyvää joulua / Merry Christmas / Buon Natale

Joulun jälkeen on tulossa kuvia joulukorteista, lopuista joulukalenterilahjoista, joululahjoista yms. Lisäksi esittelen lelukaupan tuotteita tarkemmin joulun jälkeen. Joulukranssit kuitenkin esittelyssä tänään – ostin nukkekotikirppikseltä ihanat Ninan (Kookaja Creations) tekemät kranssit. Piparkakkupoika-kranssit sopivat mielestäni satuaiheeseen erityisen hyvin.

Hyvää joulua!

There is a little Christmas break in my blog now. After Christmas I’ll let you have a closer look at some of the shop’s toys after andwill show some photos of Christmas presents and I’ll show some toys of the doll house.

Merry Christmas!This entry was posted in Christmas, Doll house, Faabeli, Joulu, Nukkekoti. Bookmark the permalink.

7 Responses to Hyvää joulua / Merry Christmas / Buon Natale

 1. Maria says:

  Ihania kuvia! Hyvää Joulua!

 2. Eila says:

  Kauppa on somistettu ihanasti joulua varten!
  Rauhallista ja leppoisaa joulua!

 3. Päivikki says:

  Onnellista Joulua! Siis sinun lelukauppasi on saanut minutkin unelmoimaan jostain nukkekodin kaltaisesta. En olisi ikinä uskonut, että minäkin…. Mutta nyt houkutus on suuri. Pitäisiköhän aloittaa jostain ihan pienestä. Jään unelmoimaan….

 4. möhönasu says:

  Mukavaa joulun aikaa sinulle :)

 5. Mari says:

  Buon Natale!
  Ihana Faabeli :)

 6. Päivi says:

  Oikein hyvää joulua sinulle!

 7. marja says:

  Rauhallista Joulua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *