Kesäisiä pistelyitä / Summer stitches

Ihana kesä ja mansikat ovat täällä :) Juhannuksena innostuin pistelemään ja viimeistelemään töitä. Pistelin Cross Stitcherin mukana tulleen avaimenperän ja Irmelille tuliaiseksi pienen tyynysen (malli Kirsin Love to Stitch -freebie). Lisäksi viimeistelin yhden jutun, joka ei ole vielä perillä vastaanottajalla, joten ei siitä vielä sen enempää. Eilen oli Irmelin luona ristipistotapaaminen ja vein tosiaan tuon pikkutyynyn tuliaisiksi. Oli todella ihanaa istuskella Irmelin kauniiden kukkien keskellä terassilla. Ilma, ilta ja seura olivat mitä lepposimmat.

The summer and strawberries are here :) I have stitched quite a lot. Some of the stitchings are however still secret. But here are the key ring from Cross Stitcher and a little pillow that I made for Irmeli. The design of pillow is a Love to stitch -freebie.

Tänään sain tosi mieluisaa yllätyspostia – Jennimari lähetti tällaisen suloisen muffinsikoristeen minulle. Kiitos <3 Tämä on todella ihana. I got really nice gift today – Jennimari sent me this lovely decoration! Thank you <3 I really like this.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2013, Ristipistot, Valmiit 2013. Bookmark the permalink.

7 Responses to Kesäisiä pistelyitä / Summer stitches

 1. MariJ says:

  Kivoja pistelytöitä!

 2. Irmeli says:

  Kiitos Sari, tyyny on kaunis ja ihanan sininen :) Se löysi paikan korista, jossa on jo ennestään aika monta sinulta saatua kaunista koristetyynyä. Kiitos myös yhdessäolosta, ilta oli todella mukava.
  Kiva pistely Jennimarilta, minäkin sain oman :)

 3. Eila says:

  Niin kivoja kesäisen kevyitä pistelyitä, erityisen kauniit värit tuossa Irmelin tyynyssä.
  Mukavaa viikonloppua:)

 4. Lumiruusu says:

  Minäkin tuota sini-valkoista työtä ihastelin jo Irmelin blogissa..tuo Kirsin freebie on todella monikäyttöinen ja muuntuu aina kun kangas ja pistelyvärit vaihtuu..

  Mulle tulee tästä mieleen Delft-posliini tms. ihanan antiikkinen juttu :)

 5. Mari says:

  Ihania pistelyitä! Avaimen perä on oikein kaunis ja muffinssiyllätys myös. Irmelin sininen neulatyyny on kaunis ja minun violetti myös, kiitos :)

 6. Kirsi says:

  Kivoja pikkupistelyjä ja tosiaan tuon freebien värivalinnat on todella onnistuneet :)

 7. Ninnu says:

  Suloinen tuo avaimenperä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *