Satuvaihto / Fairy tale exchange

Pretty Exchanges -blogissa oli satuvaihdoin toiveuusinta ja pitihän siihen osallistua! Sain Marialta kortin, suloisen kukkakeijurasian, ihanaa kangasta ja Petteri Kaniinin & kumppaneiden seikkailukirjan. Rasiaan laitan jotain kauniita nauhoja ja kankaasta teen todennäköisesti projektipussukan. Kiitos Maria, ihana paketti.

I participated in Fairy tale exchange in Pretty Exchanges. Maria had stitched me a nicbeautiful box with Flower Fairy cover. I also got nice fabric and a book of Beatrice Potter’s creatures. Thank you Maria, what a nice exchange.

Itse tein Ullalle Lumiukko-aiheisen paketin. Pistelty lumiukkomalli on Snowman in Cross Stitcehs -kirjasta. Lisukkeiksi laitoin Lumiukko-kirjan ja kirjanmerkin. Ja askartelin vielä samaa sarjaa kortin.

I made this Snowman pinkeep for Ulla. She said that Snowman is her favorite. I also found her a bookmark kit and book.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2013, Ristipistot, Valmiit 2013. Bookmark the permalink.

10 Responses to Satuvaihto / Fairy tale exchange

 1. Ihanat ja satumaiset ihanuudet, rakastan lumiukkoja. Meillä satoi 15 cm lunta viimeyönä.

 2. Eila says:

  Kauniit vaihdot molemmilta ja kivasti ovat aiheet erilaiset! Lumiukko on oikein sopiva tähän aamuun, meille oli näet yön aikana tullut talvi.

 3. möhönasu says:

  Ihania kummatkin! Onneksi täällä länsirannikolla ei sentään ole tullut lunta :)

 4. Tuo lumiukkovaihto on vallan mahtava; tosi hieno ja viimeistelty kokonaisuus! Ja ihanan vaihdon saitkin, niin kaunis keiju, ja Petteri on tietysti ihan paras :)

 5. Lumiruusu-victorian-rose.blogspot.com says:

  Arvaatko että kukkakeiju-rasia on minusta mahdottoman suloinen ja kaunis. Ja tuo saamasi kangas ihan suloisista suloisin. Lumi-ukko pitelyä ihailin jo Ullan blogissa -kyllä harmittaa kun mun oli ihan pakko jättää vaihto väliin ihan vaan aikataulun takia ei nyt onnistunut mitenkään…

 6. Ninnu says:

  Ihana tuo koko vaihto! Tänne tuli lumensekaista räntää. Tuli heti jouluinen juhlava olo :).

 7. Irmeli says:

  Todella ihana oli tuo sinun lumiukkopakettisi, jota sainkin ihailla jo tapaamisen yhteydessä. Kivan vaihdon sait myös itse, suloinen tuo keijutyttö.

 8. Mari says:

  Huokailen täällä taas :). Niin ihanat satuvaihdot molempiin suuntiin, kaikki myös minun lempiaiheitani. Tämä oli huippuvaihto :)

 9. Ulla says:

  Voi miten ihana on saamasi vaihto!
  Kiitokset vielä upeasta Lumiukko-vaihdosta! Sitä on jo moni täällä käynyt kanssani kovasti ihaillut. Lumiukko on ollut lapsuudesta saakka suosikkini ja vieläkin joka joulu se on pakko katsoa.

 10. Maria says:

  Kiva että tykkäsit vaihdostani! Ja tuo sinun lumiukkopakettisi on vallan mahtava :) Ihana pistely.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *