Tuliaisia ja kehystyksiä / Gits and framed works

Irmeli ja Maarit olivat tänään kyläilemässä ja tapaamisen lopuksi sanoin, että niin tässä on sitten ne uudet tauluni, jotka sain kehystyksestä. Tytöt olivat hämmästyneitä, että missäs vaiheessa nuo ovat tulleet. Huomasin, että enpä todellakaan ole niistä blogiin mitään kirjoittanut… Facebookin Ristipistoilijat-ryhmään vain. Lupasin välittömästi korjata tilanteen, joten tämän kirjoituksen lopussa kuvat uusista tauluistani.

Sain Irmeliltä ja Maaritilta jouluisia tuliaisia – scrappipaperia ja kankaita. Lisäksi Irmeli oli pistellyt mielettömän soman kannen kauniiseen pitsinauhoilla täytettyyn lasipurkkiin. Eikö olekkin ihana purkki?

Irmeli and Maarit visited me today and I got some Christmas fabrics and papers. And Irmeli had stitched this gorgeous pot of glas. Isn’t it lovely?

Tämän suloinen mehiläistyyny on myös Irmelin tekemä. Sain sen kyytipalkkiona, kun Irmeli tuli meidän kyydissä kesällä Outin luo.

This nice pillow is also stitched by Irmeli. She gave it for me earlier this autumn.

Peittotehdas on taas ollut käynnissä. Teimme ristipistoilevalle ystävälle lohtupeiton. Minun palaseni peittoon oli tällainen.

We made a quilt with some stitching friends for another stitching friend. This is my piece.

Annille pistelimme “äitiyspakkauksen”, jonka Kirsi upeasti koosti. Kuva koko paketista Kirsin blogissa. Tässä minun osuuteni.

We stitched some gifts for Anni because they got a baby. Photo of gifts is in Kirsi’s blog – here is my part of the gift.

Ja sitten vielä ne kehystyksestä tulleet taulut.

And here are my new framed cross stitch works.

This entry was posted in Country Cottage Needleworks, Cross stitches, Finished 2013, Little House Needleworks, Ristipistot, Valmiit 2013. Bookmark the permalink.

7 Responses to Tuliaisia ja kehystyksiä / Gits and framed works

 1. möhönasu says:

  Kauniita ristipistotöitä :) Mukava lahjaidea tuo purkki.

 2. Irmeli says:

  Kiitos eilisestä :) Ihanat ovat nuo taulusi, mukava oli nähdä ne ihan livenä :). Kivat pistelyt olet tehnyt myös peittoprojekteihin.

 3. Eila says:

  Voi tuota Irmeliä kun sillä on aina niin kivoja viimeistelyjä, kuten tämä purkki!!!
  Mukavat pistelyt olet tehnyt peittoprojekteihin.
  Kauniita ovat kaikki taulut, kahvitaulu päässee entisten kaveriksi?

 4. Ninnu says:

  Pistelemäsi nalle on suloisen vanhanaikainen. Ihana tuo Irmelin purkkituliainen! Hieno. ..ja voi joulu. Koetan malttaa vielä hetken, mutta olen antanut itselleni luvan intoilla joulusta sitten syysloman jälkeen… :) Nuo skräppijutut ovat kivoja. Kahvitaulussa on kahvittelun tuntu. Pidän siitä erityisesti.
  Hyvää viikonloppua! Meillä olis tämän viikonlopun sunnitelmissa Turun kirjamessut.

 5. Lumiruusu-victorian-rose.blogspot.com says:

  Täällä olikin mahtava kokoelma pistelytöitä…ihan oikein tiesit että purkki on 100% mun tyyliä ja olen tuota mallia katsellut moneen kertaan Cretion de p.Croix lehdessä…että onpas ihana !

  nalle on vanhanaikenen ja taulut kaikki täydellisiä.
  WAU-olet tosiaan ollet ahkera pistelijä !

 6. Mari says:

  Oi miten paljon kaunista katseltavaa! Ihana purkki, mahtava tämä viimeistelyidea, pitää muistaa tämäkin :). Ja nuo taulut miten upeita ne onkaan. Hieno kokoelma!

 7. famu says:

  Tein pitkän retken sivuillasi,enkä olisi vieläkään malttanut lähteä.Niin paljon uutta ja kaunista olet taas pistellyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *