Lomakäsitöitä / Holiday stitches

Kesälomalla (joka loppui jo viikko sitten) lomailtiin kotiseudulla ja jonkin verran käsitöitä sain aikaiseksi. Outin ristipistotapaamiseen vein lahjaksi Pariisi-pinkeepin. Taustakankaaksikin löytyi kiva Pariisi-kangas. Malli on ilmaismalli täältä, kankaana käytin Belfast Linen 32 ct Vintage Dune -kangasta ja lankana The Gentle Artsin Simply Shaker -lankaa (väri Walnut).

Outi organized nice cross stitch meeting. We were over 15 stitchers at her home. I stitched her this Eiffel-pinkeep. The design is a freebie, the fabric is Belfast Linen 32 ct Vintage Dune and the thread is the Gentle Arts Simply Shaker, colour Walnut.

Sain äidiltä uuden ompelukoneen! Nyt olen tutustunut uuteen koneeseen ompelemalla pari käsityöpussia ja kasan neulatyynyjä. Käsityöpussit olen tehnyt mukaellen tätä ohjetta (olen muutellut mittoja kangaspalojeni kokoihin sopiviksi). Neulatyynyt ovat oman pään mukaan tehty ja ne ovat menossa Vaaka ry:n Vaakapuotiin myytäväksi.

I got a new sewing machine from my mother. Now I have sewed two project bags and some pin cushions. The design of the project bags is from here but I have changed the sizes of the bags. Pin cushions are for charity.

Tarkoitukseni oli saada Family Sampler (Little House Needleworks) valmiiksi loman aikana, mutta ihan en onnistunut. Vasta torstaina (siis ekalla työviikolla) pistelyosuus valmistui. Meillä ei ole lemmikkieläimiä, mutta jos olisi, niin tykkäisin kovasti keltaisesta ja harmaasta kissasta :) Tästä tulee taulu eli pitää viedä kehystäjälle. Minulla on kaksi muutakin työtä odottamassa kehystystä elikkä kohta saamme kolme uutta taulua seinälle. Family Sampler oli muuten vuoden 2011 ristipistohassutustyö ja nyt kaikki ko. vuoden hassutustyöt ovat valmiit. Family Samplerissa on kankaana 32 Count Belfast Linen Vintage Country Cream. Pistellyn alueen koko on 33 cm x 48 cm eli tämä on aika iso.

I hoped to finish the Family Sampler during my summer holiday, but I didn’t just succeed. But last week I finished it and this is how it looks. We don’t have pets but I would love to have yellow and grey cats! This was stitched on 32 Count Belfast Linen Vintage Country Cream and the size of the stitched area is 33 cm x 48 cm, so this is quite big.

This entry was posted in Charity, Crazy January Challenge 2011, Cross stitches, Finished 2013, Hyväntekeväisyys, Little House Needleworks, Ompelu, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot, Sewing, Valmiit 2013. Bookmark the permalink.

7 Responses to Lomakäsitöitä / Holiday stitches

 1. Elisabetta says:

  Bellissimi i sacchetti e i cuscinetti! Anch’io ho ricamato il faly Sampler Lhn ed è appeso in salotto in bella vista! ;)

 2. möhönasu says:

  Ihania käsityöpussukoita :)…kuten myös nuo neulatyynyt ja ristipistotyöt :)

 3. Eila says:

  Osaisinkohan minäkin tehdä tuollaisia pussukoita, käynpä tutustumassa ohjeeseen.
  Hieno taulu tulee tuosta perhesamplerista! Kiva löytö tuo Eiffel-freebie, pitääpä pitää mielessä:)

 4. Irmeli says:

  Kivoja lomakäsitöitä niin pistelyt kuin ompelukset. Ihanat kankaat pussukoissa ja family sampleristasi tuli tosi nätti.

 5. Maria says:

  Kaunis Pariisipistely.
  Oletpa ommellut kivoja juttuja! Ihana familysampler, tuota mallia en olekaan nähnyt.

 6. Mari says:

  Upea Family sampler! Eiffel niin nätti myös ja ompelut vasta suloisia onkin. Kivoja kankaita.

 7. Srinity says:

  Hienoja pistelyitä! Nappasinkin tuosta ilmaismalliblogiini tuon osoitteen Eiffelistä. Sain pitkästä aikaa päivitettyä senkin listan ja kiva saada sinne uutuuksia. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *