Projektipussukkavaihto / Project bag exchange

Sovimme Kirsin kanssa loka-marraskuun vaihteeseen kissa-aiheisen vaihdon. Vaihdossa piti lähettää projektipussi ja kolme kissa-aiheista lisuketta.

Sain Kirsiltä ihastuttavan pussin. Se on mukavan pieni eli mahtuu vaikkapa käsilaukkuun mukaan. Ja niin kaunis! Lisukkeina oli kissanappi, kangasta ja ihana jouluinen malli. Ja olipa Kirsi vielä laittanut pussiin täytettäkin – sakset, kangasta ja lankaa & neuloja. Kiitos Kirsi, niin ihana kokonaisuus.

We had an exchange with Kirsi. It was supposed to send a project bag and three other things with cat theme. I got this lovely bag and nice gifts. Thank You Kirsi, I like these really a lot.

Itse pistelin Bent Creekin kissarivin. Jaoin rivin pussin etu- ja kääntöpuolelle. Lisäksi pistelin Kirsin Victoria-kissan näköisen kissan ja Purr Purr -tekstin pussin yläreunaan. Pistelykangas on Emmulista Weberei Weddigen 30 ct pellava, väri maissi. Kolmannessa kuvassa näkyy vuorikangas, jossa on tassunjälkiä. Lisukkeina oli kissakankainen Tilda-pussukka, kangasta ja malli.

I stitcehd Bent Creek’s cat row to both sides of bag and added a black cat with “Purr Purr” -text. The fabric is from Emmuli Oy, 30 ct Weberei Weddigen linen, colour Maize. Other gifts were fabric, cat design and another bag.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2013, Ompelu, Ristipistot, Sewing, Valmiit 2013. Bookmark the permalink.

6 Responses to Projektipussukkavaihto / Project bag exchange

 1. Eila says:

  Voi teitä miten ihanat pussukat molemmilta kivoine kankaineen!
  Tuo Tilda-pussukka kissoineen on kans niin kiva!
  Hyvää pyhänseutua!

 2. Kirsi says:

  Kiitos vaihtokaverille ihastuttavasta vaihdosta puolin ja toisin, ihana saada näin kaunis vaihto ja tosi kiva oli pistellä kisua sinulle!

 3. Oi että onkin ihanuuksia.

  Hyvää Pyhäinpäivää ja leppoisaa viikonloppua.

 4. Mari says:

  Ihan kisuhöpsöksi tässä tulee, niin söpöjä ja sieviä kummatkin pussukat. Ihana vaihto teillä!

 5. Lumiruusu-victorian-rose.blogspot.com says:

  Tämä oli ihan huikea vaihto molemminpuolin .pakko vaan todeta ,
  että ne tekee ketkä osaa !! :) :) Kissamiset terveiset täältä lähettää Maija ,Melissa-Baby ja Miss Namine.Kyllä olikin lämmin vastaanotto kun palatiin kotiin Rukan-reissulta. Mukavaa alkavaa viikkoa ja Marraskuuta Sinulle!

 6. Irmeli says:

  Niin monta söpöistä kisua:). Hienot toteutukset molemmilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *