Torkkupeitto / Patch quilt

Suunnittelin tekeväni Italia-aiheisen tilkkupeiton miehelleni joululahjaksi. Joulun alla oli kovin kiire ja niinpä hän sai joulupaketissa kankaat ja lupauksen, että torkkupeitto niistä vielä tulee. Nyt sain vihdoin itsestäni irti ja tein peiton. Eikä siinä sitten kauan mennyt – torstai-iltana leikkasin palat, eilen ompelin peiton kasaan ja tänään ompelin vielä vinonauhan reunaan. Kaksi ristipisteltyä palasta oli pistelty jo aikaisemmin. Kankaina tässä on Dear Stellan Va bene -kankaita ja vähän muitakin.

This patch quilt is for my husband. It was supposed to be ready at Christmas, but I made it on this weekend. We both like Italy and I decided to design a “Italy-quilt”. There are two cross stitched peaces too, I have stitched them earlier. Some fabrics are from Dear Stella’s Va bene -collection. But there are many other fabrics too.

Peitto eestä

Peitto takaa

Yksityiskohtia peitosta:

Some details of the quilt:

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2014, Italia, Italy, Ompelu, Ristipistot, Sewing, Valmiit 2014. Bookmark the permalink.

4 Responses to Torkkupeitto / Patch quilt

 1. Eila says:

  Onpas se kiva ja nopeasti sait tehtyä!

 2. Maria says:

  Uskomattoman upea peitto! Ja mitä yksityiskohtia oletkaan siihen keksinyt!

 3. Irmeli says:

  Tulipas siitä iloisen värikäs peitto:), saajalleen varmasti mieluinen

 4. möhönasu says:

  Ihanan värikäs peitto ja nopeasti sait sen tehtyä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *