Vielä synttäriä / More birthday presents

Edellisessä viestissä mainitsemani paketti oli Maijalta ja hyvää kannatti odottaa :) Vaihdon pistelyaiheena oli tänä vuonna “koru” ja Maija oli pistellyt kauniin rintakorun. Paketissa oli myös Pentikin tyynyliina (eikös olekin kaunis) ja lasinen enkeli. Ja vielä ihana Maria Selby humphrey -vihkonen ja Sampler & Antique Needlework -lehti. Kaiken kruunasi vielä ihana kortti, jossa riittää katseltavaa pitkäksi aikaa. Korun lahjapussukkakin oli kauniisti koristely. Kiitos Maija <3 This gorgeous gift was from Maija. I got a lovely stitched jewellery, pillow cushion, glass angel decoration, Maria Selby Humphrey – chart and Sampler & Antique Nedlework magazine. And a romantic cute card. Thank you Maija!

This entry was posted in Cross stitches, Ristipistot. Bookmark the permalink.

4 Responses to Vielä synttäriä / More birthday presents

 1. Lumiruusu-victorian-rose.blogspot.com says:

  Kivaa kun tykkäsit-tämä oli jälleen tosi kiva vaihto ja erityisen hauska oli meidän hiukan mielikuvitustakin vaatinut koru-aihe..
  Tiesin että olet tehnyt itse ihanan pistellyn Ruusu-sormuksen tai kaksikin (muistanko oikein? ) -joten ei siis sormusta.
  Jokin riipus tms. oli seuraava vaihtoehtoni mutta siinä tuntui olevan liikaa naisellisia makukysymyksia joita ei voi tietää esim. Miten isoja ja näyttäviä koruja yleenä pidät ja käytätkö yleensäkin kaulakoruja??- ja sitten pitäisikö sen olla pitemmmässä nauhassa (minä esim. ite käytän yleensä vain melko pitkiä helmiä tai riipuksia)… ei,ei,ei…
  Ninnpä valitsin turvallisimmalta tuntuvan vaihtoehdon eli rintakorun… sellaiselle yleenäs löytyy käyttöä ihan vaan paidassa,tai sitten huivin kiinnikkeenä,ulkotakissa,laukussa tai jopa hatussa niin kuin se virkattu kukka jonka sain Outilta…

  Kysymys kuuluu mitähän jännää/hauskaa / hienostunutta me keksitään ensi vuodeksi? Nyt onkin vielä aikaa keksiä ideoita!! Heitellään jooko ehdotuksia toisillemme ihan vapaasti ,vaikka fb.ssä ? ! :)

  PS. Riikinkukko-työ on lahja Mari.V.ltä ja mä en muista taaskaan sen mallin nimeä vaikka oon jo aiemmin kerran sitä Marilta kysynyt..ainakin se on BBD-malli :)

 2. Mari says:

  Kaunis synttärisetti! Koru vaihdon aiheena on tosi kiva

 3. Maria says:

  Kaunis lahja! Teillä oli kiva vaihto.

 4. Irmeli says:

  Ihana ja runsas lahja Maijalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *