Kevätloma / Spring holiday

Säästin talvilomani vähän keväämmälle ja olen ollut tämän viikon lomalla. Loma alkoi ihanasti Wuolteen kartanossa ristipistoviikonlopussa. Kolme päivää syötiin kartanon ihania herkkuja, juteltiin, pisteltiin, opiskeltiin uusia tekniikoita ja rentouduttiin. Todellakin ihana alku lomalle. Kiitos Emmulin Kirsille viikonlopun järjestämisestä. Pistelytyönä minulla oli mukana Jardin Priven “Way to Happiness”. Teen siitä italiankielisen version.

I had my winter holiday this week. It begun in a very good company at Cross stitch weekend in the Wuolteen kartano. What a nice weekend with stitching friends. Thank you Emmuli and Kirsi for organizing the weekend. I stitched Jardin Prive’s Way to happiness, Italian version.

Tiistaina ajelimme Tampereelle, jossa vietimme pari päivää. Kiertelimme Finlaysonin alueella, kävimme Tampereen tuomiokirkossa ja vanhassa kirkossa sekä tekstiiliteollisuusmuseossa. Tekstiiliteollisuusmuseoon oli ilmainen pääsy; sinne todella kannattaa mennä, jos käy Tampereella. Museo pisti kyllä miettimään ostotottumuksia… Syömässä kävimme Plevanassa (kiitos Katri vinkistä, todella kiva paikka) ja Bella Romassa. Matkan kohokohta oli Les Miserables -musikaali Tampereen teatterissa. Kerrassaan huikea esitys! Kotimatkalla poikkesimme vielä Pyynikille munkkikaffeelle ja ihailemaan kauniita maisemia. Aurinko paistoi kauniisti koko matkan ajan.

On Tuesday we went to Tampere to stay couple of days. We visited the museum of handicraft, two churches, ate in the nice restaurants (Plevna and Bella Roma). The best part of the journey was the musical Les Miserables. It was really gorgeous! What a music. On the way to home we still visited Pyynikki. There are really nice sceneries there.

Plevnan Stout-siirapilla maustettua jäätelöä, nam.

Hauska sukkakone tekstiiliteollisuusmuseossa

Maisema Pyynikin tornista / Sceneries from Pyynikki

Tänään viimeistelin Primitive Haren Cross Stitcher at work -pistelyn. Kiinnitin sen Ikeasta ostetun rasian kanteen.

I finished today this box. The cover is a design of Primitive Hare and the box is from Ikea.

This entry was posted in Cross stitches, Matkat, Ristipistot, Traveling. Bookmark the permalink.

12 Responses to Kevätloma / Spring holiday

 1. Kirsi says:

  Kuulostaapa siltä, että sulla oli ihana lomaviikko kaikkineen. Minä olen myös käynyt tekstiilimuseossa ja se on käymisen arvoinen. Voit arvata, että minä kuolasin niitä retrokuoseja ja -vaatteita, pyyhkeitä ym.

 2. Kirsi says:

  Juu ja rasia on hieno :)

 3. Ninnu says:

  Kuvista välittyy hienoja tunnelmia. Ihana tuo rasia.

 4. Maria says:

  Ihana reissu oli Wuolteen kartanolle, kiitos Sari seurasta! Sulla on muuten tosi ihanat värit tuossa sun Cross Stitcher at Work -työssä.

 5. Oi miten upeita kuvia. Ihanaa lomaa sinulle.

 6. Mari says:

  Menevä loma sinulla ollut :). Rasia on ihana!

 7. Hannaliini says:

  Kuulostaa täydelliseltä lomalta – vain Italian matka puuttuu ;)

 8. Tampere on aina mukava paikka “retkeillä”. Mekin retkeilemme siellä joka kesäloma, vaikka onkin naapurikunta. Miksipä sitä mennä merta edemmäs kalaan… Kivaa, kun teet tuota SAL-työtä italiankielisenä! Ja ihanasti olet Primitive Haren pistelyn viimeistellyt. Edellisen postauksen mangusti on hauska, ja tuota Maijan pakettia ehdin jo hänen blogissaan ihaillakin. Tuommoista korua täytyy muistaa itsekin joskus kokeilla. Tosi kiva idea! Ja sukat ovat nätit kuin mitkä!

 9. Eila says:

  Mukavalta kuulostaa lomasi, musikaali on ollut epäilemättä upea!
  Tyylikäs ja kaunis on viimeistelemäsi rasia.

 10. irmeli says:

  Kaunis rasia ja mukava loma sinulla on ollut kertomuksesta päätellen :). Terveisiä vaan täältä Olostunturilta lähettelee toinen lomalainen :)

 11. Lumiruusu says:

  Kiitos vielä mukvasta seurasta Vuolteen kartanolla -oli ihan ikimuistoinen viikonloppu taas!
  Minustakin on hienoa että teet tuota jrdin Privee Sampleria Italiaksi -tulee sitten sulle rakkaallaa ja kauniilla kielellä siitä upea työ.

  Rasia on tietty ihan täydellinen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *