Koruja ja mangusteja / Jewellery and meerkats

Meillä oli Maijan kanssa tämänvuotisen synttärivaihdon teemana koru. Päädyin pistelemään rannekorun. En ole sellaista ennen tehnytkään – olisi kiva tehdä itsellekin :) Kankaana on 28 ct evenweave English Rose ja pistelylankana käytin Sajoun valkoista Tonkin Thread -lankaa, jossa on mukana hopeinen metallisäie. Ruusujen malli on kirjasta “Kirjo punaista, valkoista, sinistä”. Lisäksi kudoin Timanttirivi-sukat vaaleanpunaisesta 7 veljestä -langasta. Ohessa linkki malliin Ravelryssa. Pakettiin sujahti muutakin, mutta nuo olivat itse tehdyt jutut.

Maija had a birthday and I stitched her an wrist band. The fabric is 28 ct evenweave color English Rose and I stitched it with Sajou’s white Tonkin Thread. The design of roses is from the book “Kirjo punaista, valkoista, sinistä”. I also knitted Diamond row -socks for her. Happy birthday Maija!

Tämä pieni nelisormimangusti- eli surikaatti-pistely lähti synttäriyllätykseksi Helenalle. Hän pitää kovasti näistä pienistä olennoista (ja niin pidän minäkin). Oikeat mangustit on kuvattu Chesterin eläintarhassa muutama vuosi sitten.

This meerkat -pillow I stitched for Helena. She had also her birthday and she likes these little creatures a lot (and so do I too). The meerkat photos are taken in Chester Zoo some years ago.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2014, Neulonta, Ristipistot, Socks, Sukat, Valmiit 2014. Bookmark the permalink.

4 Responses to Koruja ja mangusteja / Jewellery and meerkats

 1. Kävinkin ihastelemassa Maijan uusia elvistelysukkia ja korua. IHANAT

 2. Eila says:

  Rannekoru on todella kaunis ja herkkä ja sukat ihanat, hyvin sopivat tyyliltään yhteen koru ja sukat!
  Oletpas hauskan mangustityynyn tehnyt:)

 3. Lumiruusu-victorian-rose.blogspot.com says:

  Kiitos vielä kerran ihanuuksista ! Mangustit on tosi vekkuleita ja hellyyttäviä olen katsonut luontoelokuvia tekisi mieli sanoa “heistä” kun ovat niin hassusti inhimillisen näköisiä :)

  Kiva mangusti pistely>1

 4. marja says:

  On kyllä niin Maijan näköinen lahja kuin vain voi olla. Mangustit on ihania. Ihastuin aikoinaan Kiplingin Rikki-Tikki-Tavi-kirjaan (kirjoitinkohan nimen ees suunnilleen oikein?). Iloista kevättä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *