1. adventti / 1st advent

Ensimmäinen adventtisunnuntai – tästä se joulun odotus sitten alkaa. Oma adventtisunnuntaini alkoi Marilta saamani paketin avaamisella. Tänä vuonna meillä on vähän pelkistetympi kalenteri kuin aikaisempina vuosina eli tänä vuonna on paketti joka adventtisunnuntaille ja sitten vielä jouluaatoksi. Minä toivoin lammasaiheisia paketteja ja Mari saa minulta keittiöaiheisia lahjoja. Marin eka paketissa oli ihana Primitive Haren lammas pisteltynä kauniille jouluisenpunaiselle kankaalle. Kiitos :)

It is first advent, soon it is Christmas. We have an advent calendar with Mari – I’ll give her gifts that fit to kitchen and she gives me sheep things. Today I got this lovely sheep pillow (design by Primitive Hare).

Eilen oli Marian luona ristipistotapaamisessa. Oli ihana nähdä Marian kaunis koti ja suloinen Lily-kisu. Samoin oli kiva tavata vanhoja ja uusia pistely-ystäviä. Vein Marialle rasian, jonka kanteen olin pistellyt Tralalan kisulin. Ihan yllätyksenä sain Ressulta ihanan hempeänvärisen sydämen. Kiitos Ressu <3 Yesterday I visited Maria. It was nice to see her lovely home and her superlovely cat Lily. I gave her this little box, in the cover there is Tralala’s cat. Ressu surprised me and gave me this nice heart pillow. Thank you :)

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2014, Ristipistot, Valmiit 2014. Bookmark the permalink.

8 Responses to 1. adventti / 1st advent

 1. Maria says:

  Kiitos ihanasta rasiasta ja kiva kun pääsit tulemaan :) Lammaskin on kaunis ja sydän aivan hempeän ihana!

 2. möhönasu says:

  Ihania ristipistoja taas blogissasi :)

  Mukavaa joulunodotusta sinulle!

 3. Mari says:

  Kiva idea tämä adventtikalenteri, ja sun lammasaihe oli niin hauska toteuttaa ja tosi helppo :). Marin kisurasia on söpö ja yllätyssydän myös.

 4. Ulla says:

  Ihana seurata taas teidän kalentereitanne! Niin upeita ja ajatuksella tehtyjä juttuja niistä paljastuu.

 5. Virpi says:

  Oi miten jouluiset värit tuossa lammaspistelyssä. Ihana seurata näitä vaihtoja!

 6. Ninnu says:

  Ihana tuo lammastyyny! Mukavaa joulun odotusta!

 7. marja says:

  Hauskat värit tuossa lampaassa!

 8. Irmeli says:

  Pirtsakan lammastyynyn sait Marilta ja kivalla kisurasialla olet Mariaa ilahduttanut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *