Madonna of the Garden

Mirabilian Madonna of the Garden valmistui keväällä. Tarkistin juuri, milloin olen aloittanut sen pistelyn – enpä olisi uskonut, että jo vuonna 2010! Kyllä aika rientää. Tässä on jokusia kuvia valmiista työstä ja kehyksetkin se on jo saanut. Kankaana tässä on 32 ct pellava (Belfast Steel Grey Linen by Zweigart).

Finally it is ready! I finished Mirabilia’s Madonna of the Garden this spring. I started it already in 2010. Here are some photos of the work. The fabric is 32 ct Belfast Steel Grey Linen by Zweigart.

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2015, Mirabilia, Ristipistot, Valmiit 2015. Bookmark the permalink.

4 Responses to Madonna of the Garden

  1. Mari says:

    Niin kaunis!

  2. MariJ says:

    Onpa se ihana!

  3. Eila says:

    Voi miten kaunis ja hieno! Kyllä kelpaa seinälle laittaa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *