Pariisin kissat / Cats of Paris

Ostin “Le Bonheur des Dames” -kaupasta kissamallin ja Tissus-Reinestä kivoja kissakankaita (näistä lisää tuolla aiemmassa kirjoituksessa). Näistä syntyi pieni projektipussukka.

I bought this cat design from “Le Bonheur des Dames” and fabrics are from Tissus-Reine (I wrote about these shops in earlier post). Here is my new project bag.

Pariisin kissakahvilan kanssa meinasi käydä köpelösti. Ensimmäisellä kerralla se oli suljettu ja toisella kerralla ihan täynnä (olisi pitänyt varata pöytä etukäteen). Pääsimme kuitenkin pienen odottelun jälkeen sisään. Kahvilassa asuu aivan ihania kisuleita ja tarjoilut ovat tosi hyvät – kannattaa käydä, jos tykkää kissoista. Yksi kissa majoittui syliini nukkumaan <3 We visited the cat cafe of Paris. What a lovely place, nice cats and good coffee & cakes.

This entry was posted in Cross stitches, France, Ranska, Ristipistot. Bookmark the permalink.

3 Responses to Pariisin kissat / Cats of Paris

  1. Suloiset kissat ja kissakankaat. Kauniisti sopii tuo pistelytyö kankaaseen.

  2. Eila says:

    Nätti kissapussukka.
    Kiitos Pariisin kuvista, kiva edes katsella kun ei itse ole käynyt. Tuo kissakahvila idea on kyllä hieno ja näyttää olevan hyvät tarjoilutkin. Tallinnassahan on myös kissakahvila, en ole vielä siellä käynyt, ohi kylläkin mennyt monta kertaa mutta just silloin kun ei ole ollut vielä kahvinaika:)

  3. Lumiruusu says:

    Voi miten ihana pussukka tuollaiselle on aina käyttöä ! Ja kiva kisukangas..Olen samaa mieltä Eilan eli näitä Pariisin kuvia on tosi kiva katsella kun ei ite ole nyt matkustelu ajankohtaista :) Ihanat herkut kahvilassa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *