Ristipistopikkujoulut / Cross stitch meeting with Christmas theme

Oi miten kiva päivä tänään olikaan – Kirsin luona ristipistotapaamisessa kokoontui toistakymmentä ristipistelijää ja lisäksi mukana oli Kirsin tytär, joka tekee ihania nukkekotijuttuja. Kirsi ja Emma ovat ahkeroineet hurjan määrän mitä upeampia nukkekoteja. Oli kiva tavata vanhoja ystäviä ja uusiakin tuttavia sain. Vaihdoimme myös pikkujoulupaketteja. Minä sain jouluisia kankaita, nauhaa, lankaa ja korttitelineen. Mia kertoi, että hän säilyttää telineessä Mailarteja. Se olikin oiva idea ja keräilin Mailart-kuoria telineeseen. Eteisen seinältä löytyi juuri sopiva paikka telineelle. Tämä on ihan huippuihana!

What a lovely day! We had a cross stitch meeting at Kirsi’s home. There were over ten cross stitchers and the daughter of Kirsi. Kirsi and Emma have many nice doll houses – it was nice to see them. And it was nice to meet old friends and some new too. We gave small gifts to each other. I got Christmas fabrics, thread, ribbon and mailart display hanger. It is really nice!! The gift was from Mia.

Katrilta sain ihanan yllätyksen – tyylikkään japanilaispistelyn. Katri kertoi, että merkit tarkoittavat sanaa “onnellisuus”.

Katri surprised me with this lovely little pillow. The signs on it mean “Happyness”. Thank you Katri, what a nice gift!

Marin kanssa minulla on tänä jouluna joulukalenterivaihto. Laatikko, jossa lahjat majailevat, on tosi ihana. Laatikossa kelpaa säilytellä tilkkukankaita. Vähän nauratti, kun Mari tokaisi Kirsin luona, että “Avataan hei nää kaikki paketit heti!” Ensimmäisestä paketista tuli kissakangasta, toisesta lankoja ja kolmannesta LHN:n “Joy and Peace”. Niin kiva on aloittaa päivä paketin avaamisella – tuskin maltan odottaa huomista :)

We have an advent calendar exchange with Mari. The gifts are in this lovely box. On first day of December I got cute cat fabric, threads on second day and “Joy and Peace” from LHN on third day. I almost can’t wait for tomorrow :)

Joulupalloja olen kutonut kolme kappaletta. Näitä pitää tehdä lisää, mutta todennäköisesti vasta ensi vuoden aikana. Poropyörykän vein tänään Kirsille tuliaisiksi.

I have knitted some Christmas balls. The blue one with reindeer was my gift to Kirsi.

This entry was posted in Christmas, Cross stitches, Finished 2011, Joulu, Knitting, Neulonta, Ristipistot, Valmiit 2011. Bookmark the permalink.

14 Responses to Ristipistopikkujoulut / Cross stitch meeting with Christmas theme

 1. Kirsi says:

  Tosi kiva kun kävit! Hei, tuo teline on mahtava. Minä en sitä nähnytkään. Mutta multa jäi siis tutkimatta mitä muut sai pikkujoululahjaksi. Minä taisin olla koko päivän ihan omituinen, kun pää ei vaan kestänyt sitä tuliaisten ja lahjojen määrää! Tuntuu, että olin ihan “pilvessä” vaikka mitään en ollut ottanut, kuten sanonta kuuluu :) Mistäköhän Mia on tuollaisen telineen löytänyt??

 2. Marika says:

  Ihania juttuja olet kyllä saanut ja söpöjä noi joulupallot. :-)

 3. Lumiruusu says:

  Teillä oli varmasti uskomattoman kiva päivä ,paljon ystäviä,katseltavaa ja uutta ihanaa lahjojen muodossa !!
  Tuo teline Mailarteille on ihan huippu-kätevä!!
  Ihania nuo kudotut pallot…menee ihan jo sanattomaksi näitä katsellessakin.

 4. Very beautiful gifts! sure u cant wait to open all little gifts from advent exchange;)is so sweet !!! and knitting balls so cute, i think red one of my favorite:))

 5. Ninnu says:

  Olen ihaillut noita Arnen & Carloksen joulupalloja. Ne ovat jotenkin sympaattisia.

  Hienoja Mail Art -kuoria! Tykkään niistä kovin… koskakohan sitä itse ehtis..

 6. Eila says:

  Voi hyvä ihme sentään tuota teidän pikkujoulua, ihan unelma-asia!
  Hienoja nuo sinun joulupallot ja kaikki lahjat! Tuo seinäteline on kyllä huippu kirjekuorineen!!!

 7. Mari says:

  Onpas hieno tuo mailart teline, just passeli kauniille kuorille.
  Kyllä oli kivaa eilen, ihan parhaat pikkujoulut.
  Kiitos ihanista lahjoista , tänään tuli suklaata :)

 8. mouse says:

  ooo sounds like you had a lovely day and all those surprises to open as well :) love your gifts you got too .. like cc and gast threads … and those knitted Christmas decorations are cute :) love mouse xxxx

 9. Kyllä oli tosiaan kivaa eilen: niin paljon oli nähtävää, että sulatellessa aikaa kuluu :)

  Mahtavan upean kätevä tuo MailArt-teline! Täytyispä heti saada tommonen ittellekin…

 10. Ai niin, ja piti vielä sanomani, että nuo joulupallot ovat suloisia. Olet saanut niihin niin hyvän muodonkin. Itse en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta joku kertoi, että hänen tekemistään tuli enemmänkin pisaran tai päärynän muotoisia :D

 11. Mia says:

  Ihana oli nähdä pitkästä aikaa! Kiitos mukavasta seurasta :D

 12. Saara says:

  Ihania kuoria, tuo teline on tosi kiva niille. Joulupallot on niin kauniita…!
  Ja sinullakin on noita lahjoja ja kalenteripaketteja niin että ihan huippaa katsellessa…
  Mukavia joulukuun päiviä!

 13. Elisabetta says:

  How wonderful gifts!!! You have to stitch a lot now!!!!

 14. Edit says:

  Oh, it had to be a lovely meeting!! I wish I would know people around who do cross stitch and could have such a meeting. You received lovely presents (and those mail arts are displayed so beautifully) and I also like the knitted ball. and the box full of treasures.. :) :) It is a great idea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *