Jouluvanukas / Christmas pudding

Sain muutama vuosi “salaisessa ristipistoystävässä” Annalta tämän Solo the Cat, Christmas pudding -mallin. Aloitin tämän viime vuoden ristipistohassutuksessa ja nyt taulu on valmiina odottamassa ensi joulua. Ristipistohassutus 14/15 (2011) on siis valmis. Malli on kyllä niin suloinen, mutta voi hyvänen aika, kun nämä Solo-kissamallit ovat työläitä. Värivaihteluita on vaikka kuinka paljon ja vaikka pidän jälkipistojen tekemisestä, niin näissä malleissa voi vain arvella, mihin kohtaan jälkipisto tulee, kun ne eivät mene ollenkaan kankaan ruutujen mukaan. Lopputuloksesta tykkään kuitenkin kovasti eli oli vaivan arvoinen :) Vaihdoin pakkauksessa olleen Aida-kankaan tilalle Zweigartin pellavan, väri Vintage Cream. Lankoina käytin pakkauksen mukana tulleita Anchorin lankoja. Kehys on Ikeasta.

I got this Solo the Cat, Christmas pudding -design from Anna some years ago. I started it last year and now I finally finished it. I like this design a lot even though it was quite hard to stitch it, because of color variations and back stitches. The frame is from Ikea again. I changed the Aida fabric that was in the kit to Zweigart’s linen, colour Vintage Cream. Threads are from the kit. This was Crazy Cross Stitch Challenge 2011, number 14.

Sydänrasia sai paljon kivoja kommentteja, kiitos niistä. Kangas oli ihan pellavakangas, jonka leikkasin sydämen muotoiseksi ja kiinnitin reunaan pitsinauhan.

Thank you for your nice comments about the heart box.

This entry was posted in Crazy January Challenge 2011, Cross stitches, Finished 2012, Ristipistohassutus 2011, Ristipistot, Valmiit 2012. Bookmark the permalink.

14 Responses to Jouluvanukas / Christmas pudding

 1. Mari says:

  Kyllä kannatti vähän nähdä vaivaa, niin suloiset joulukisut tuli. Tuo Ikean kehys on niin nätti, sopii monelaisiin pistelyihin.

 2. Hannaliini says:

  Todella suloinen!

 3. Mariangela says:

  Grazie per il tuo commento!
  deliziosi i due gattini!

 4. Eila says:

  Sinulla onkin nyt uusi nätti joulutaulu ensi joululle valmiina odottamassa.
  Kehykset on kyllä nätit, noita pitää ostaa jos joskus Ikeaan eksyy, en ole käynyt moneen vuoteen, se on tuo välimatka.

 5. Minä en ole oikein “söpöläisihminen”, mutta sinun tyyliisi nämä kisut kyllä sopivat mainiosti. Kiva, kun on jo jotain uutta jouluksi!

 6. marja says:

  Ihanat kissat! Olet siis hyvissä ajoin aloittanut jouluvalmistelut :)

 7. Veronica says:

  Very cute finish! Yeah, the backstitches can be a real pain at times. Luckily you changed the fabric to linen or it would have been even more painful. I should know from past experiences :P

  Hugs,
  Veronica.

 8. Lumiruusu says:

  Iiik-miten söötti Solo-kissa taulu.
  Arvaat että minä tykkään tosi,tosi paljon suloisesta pistelystäsi!

  Varmasti oli kova työ miltei samansävyisten lankojen ja jälkipistojen kanssa,
  vaan lopputulos jälleen palkitsee :) :)
  Ihana,ihana ! :)

 9. Virpi says:

  Onpa todella ihania pistelyjä täällä. Suloiset kissat ja tuo sydänrasia on aivan mahtava. Saamasi vaihto on myös kaunis. Onpa muuten helpottavaa lukea, että joku muukin tekee vielä niitä viimevuotisia hassutuksia kanssa…. En siis ole ainoa!

 10. Virpi says:

  Ja noista sun matikanlaskuista…. Ihan hauskoja ja onneksi helppoja…. =)

 11. Irmeli says:

  Voi hyvänen aika miten ihania päivityksiä täällä on. Minun lukulistalle nämä päivitykset eivät ole jostain syystä tulleet, mikäköhän siinäkin taas on??? En ainakaan tunnusta, että en olisi selvinyt laskutehtävistä :D.
  Mutta siis, suloisen kevätvaihdon olet saanut ja Maaritin sydänrasia on todella kaunis. Suloinen on myös tämä kisu joulutaulusi ja voin vain kuvitella miten työlästä noiden jälkipistojen kanssa on ollut, mutta lopussa se kiitos jälleen seisoo :).
  Jippii, huomenna taas nähdään :)!!!

 12. juuli says:

  hei! Onneksi olkoon, voitit arpajaisissani. Nyt vain tarvitaan osoite.

 13. Anna says:

  Ihana! Hyvä nähdä että sait valmiiksi, tuo kehys sopii siihen hyvin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *