Pinkki biscornu / Pink biscornu

Toisena synttärivaihtoparinani oli Sari Pinkit käsityöt -blogista. Nyt oli hänen aikansa viettää syntymäpäiviä ja pistelin hänelle biscornun. Lankana käytin Atalien Toulouse -silkkilankaa. Malli on sama ilmaismalli, jota olen käyttänyt jo monessa biscornussa, mutta valitettavasti sivua, josta mallin aikanaan löysin, ei enää ole. Biscornun aloitin yhtenä tammikuun hassutustyönä. Minähän jouduin jättämään hassutuksen kesken olkapäävamman takia. Vieläkin tuo olkapää vaivaa, mutta kyllä sen kanssa pärjäilee, kun hiljalleen tekee käsitöitä.

Sari from Pinkit käsityöt had her birthday and I stitched her this biscornu. I stitched it with Atalie’s Toulouse thread. The design is an old freebie and I have made many biscornus with this design. This was one of my Crazy Cross Stitch challenge works that I started on January. As you may remember I had to give up the challenge because of the shoulder injury.

Nimipäiväkseni sain Marilta punasävyisiä kankaita ja kirjanmerkin. Vihjailtiin kuulemma tulevasta joulukalenterivaihdostamme. Kiitos :)

I got these nice fabrics from Mari. Thank you Mari :)

Maaritilta sain kauniin Renaton Parolinin mallin mukaan pistellyn koristeen, ihanan pitsiruusun (kuulemma Raumalta ostettu) ja vielä ylisöpön kissakortin. Kiitos Maarit :)

And Maarit sent me this nice little pillow and wonderful lace rose. She also had stitched really cute cat card for my nameday. Thank you Maarit!

Olen vähän neulonutkin pitkästä aikaa, mutta siitä lisää myöhemmin.

I also have knitted a little but I’ll write later about it…

This entry was posted in Crazy January Challenge 2012, Cross stitches, Finished 2012, Ristipistot, Valmiit 2012. Bookmark the permalink.

7 Responses to Pinkki biscornu / Pink biscornu

 1. Eila says:

  Olipas kiva kuulla sinusta pitkään aikaan:)
  Kaunis biscornu ja kyllä tosiaan niiden teko on yllättävän helppoa ja pistely erityisen mukavaa.
  Minulta sininun nimipäiväsi on mennyt ihan ohitse, mutta onnea jälkikäteen! Mukavia lahjoja ja mitähän ihmettä Mari sulle keksiikään joulukalenterissa. Onpa taas kiva päästä seuraamaan sitten joulukuussa monen muunkin kalenterivaihtoja.
  Kyselit joku aika sitten niistä naulakoista, olen ostanut ne Prisman poistomyynnistä varmaan puoli vuotta sitten, olisin ostanut lisää tässä yhtenä päivänä mutta eipä niitä enää ollut.

 2. Hannaliini says:

  Tosi kaunis biscornu (ja nyt taas ristipistoista tietämätön myöntää etsineensä Wikipediasta tuon sanan tietääkseen, mistä on kyse…).

 3. Virpi says:

  Tuo biscornumalli on kyllä kaunis. Eipä tosin hätää jos ei sivustoa enää ole josta mallin saa, sullahan on nyt hyvä syy pistellä tuo kenelle milloinkin, siinäpähän on sitten malli… ;)

  Tuota sormusta ihailin myös. Ja mustalle yhdellä öangalla yhden yli… Huh, ei onnistuis multa. Oon kerran yrittäny yhden yli pistelyä ja yritykseksi jäi, eikä edes valmistunut…

 4. Onpas nättejä lahjoja joka suuntaan!

 5. Lennu says:

  Ihana biscornu, kaunis malli ja väri! Kivoja lahjojakin olet saanut :) Tuo sormus aiemmassa kirjoituksessasi on kyllä upea, musta pohja sopii hyvin.

 6. Mari says:

  Ihann biscornu, se on tosi nätti malli ja eri langalla siitä saa aina uudennäköisen.

  Kivoja nimpparilahjoja sait :)

 7. Ressu says:

  Ihania pistelyitä!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *