Kuvakollaasi vuodelta 2013 / Collage 2013

Nyt seuraa perinteinen kuvakollaasi vuoden aikana valmistuneista töistä. Aika mukavasti näitä taas kertyi, vaikka välillä tuntui, ettei mitään tule valmiiksi.

Here is a traditional collage of the handicrafts that I have made during year 2013.

Tässä vielä muutama työ, joita en ole aikaisemmin blogiin laittanut. Neulatyyny ruusuisesta Tilda-kankaasta, pari tyynyliinaa ja kaksi Italia-aiheista tilkkua peittoprojektiin (siitä toivottavasti pikapuoliin lisää) ja peruskaulahuivi (2 o, 2 n).

Here are some works that I have not blogged before. Pincushion, pillow cases, two Italy patches and a scarf…

Hyvää uutta vuotta 2014!

Happy new year 2014!

This entry was posted in Cross stitches, Finished 2013, Huivi, Knitting, Neulonta, Ompelu, Ristipistot, Scarf, Sewing, Valmiit 2013. Bookmark the permalink.

5 Responses to Kuvakollaasi vuodelta 2013 / Collage 2013

 1. Lumiruusu-victorian-rose.blogspot.com says:

  Ihan huikea määrä toinen toistaan upeampia töitä! ja sinä oletkin niin monipuolinen tekijä -onnistuu rp.työt,ompelu ja neulominen! Taitava Sari! Ja näkyyhän tuolla kollaasissa minun ihana neulavihkonikin :)

 2. Sini Helmi says:

  Kiitos samoin!!!

  Mieletön määrä upeita töitä! Olet sinä ollut ahkera ja taitava :)

 3. marja says:

  Olet kyllä pistellyt ihan älyttömän määrän pistoja viime vuonna. Lumiukot ja linnut ovat aivan ihania. Minä pistelin vaatimattomasti vain kolme pistelyä valmiiksi ja niistäkin kaksi on viimeistelemättä :/ No, ehkä tämä vuosi olisi pistelyiden osalta vähän parempi. Pitäisi vaan saada se inspiraatio :) Tai edes viimeistelypuuska, niin tulisi viimeisteltyä ne sata ja yksi pientä pistelyä. Nyt olen neulonut kuukauden aikana kuusi paria sukkia ja sormet ovat sitä mieltä, että voisin lopettaa neulomisen…

 4. Irmeli says:

  Oikein hyvää Uutta Vuotta myös sinulle! Aivan huikeahan tuo kokoelmasi on ja minullakin ilo omistaa noista kauniista pistelyistä useampi, kiitos jokaisesta:).

 5. Mari says:

  Upea kokoelma vuoden varrelta ja niin monta näistä minulla on ilo omistaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Practice your mathematics :) Harjoittele matematiikkaa :) *